Yoga, löpning och äventyr i Verdon 28 april - 2 maj 2021

Köp
  • 10 900,00 kr
  • 10 Kvar
100 % SSL-säkrad

Välkommen att följa med till franska Provence och Sydalperna, där floden Verdon plöjer fram genom en drygt 2 mil lång och bråddjup canyon. En plats för hänförelse, en plats för lugn, en plats för kroppen att spela ut hela sitt rörelseregister. En långhelg som rymmer yoga, löpning, via ferrata och/eller canyoning. Som tar dig från meditativt lugn till full och utmaning i kropp och sinne, genom stunder av gemenskap och magiskt vacker natur.

Christina Svärding och Viktor Winterglöd (i samarbete med lokala äventyrsguider) visar dig vägen till upplevelser att minnas!

Vi bor på vandrahemmet Domaine de la Graou, som även rymmer vår yogasal.

28 APRIL (ONSDAG)

Flyg/tåg till Nice. Biltransport till Verdon och vårt boende, som ligger 2 km från byn La Palud sur Verdon. Yoga (kväll).

29 APRIL (TORSDAG)

Yoga (morgon). Löpning/vandring med start och mål i vackra Moustiers-Sainte-Marie, följt av lunch och utforskande av byn. Yoga (kväll).

30 APRIL (FREDAG)

Yoga (morgon). Äventyrsdag: Via Ferrata och/eller Canyoning. Lunch i det fria (enkel medhavd). Yoga (kväll).

1 MAJ (LÖRDAG)

Löp- och vandringsutflykt i Verdon Canyon (Sentier Blanc-Martel). Picnic LUNCH Möjlighet att springa från ändstatione till vårt boende (cirka 6 km). Yoga (kväll).

2 MAJ (SÖNDAG)

Yoga utomhus i soluppgången, om vädret vill.

Därefter långsam färd mot Nice flygplats. Inget spikat program, vi ser om det finns ”upplevelseluckor” att täppa till från föregående dagar. Mest troligt gör vi en kortare vandring ner i den äventyrliga kanjonen, äter en picknick, för att sedan ta bilarna ner mot kusten, med stopp för tidig middag i någon pittoresk by.

Till exempel Tourettes-sur-Loup.

ANTAL PLATSER 12

PRIS 10 900 kr

INGÅR
Svensk yogainstruktör
Lokal via ferrata-guide
Lokal canyoning-guide
Boende
Halvpension (frukost/middag)
Samtliga grupptransporter, inkl. transfer från och till Nice

INGÅR INTE

Flyg/tågresa
Luncher
Drycker och snacks


Anmälan via mail till [email protected]