Masterclass kroppskännedom upp och ner med Olivia Berggren

Buy this
  • 200,00 kr
  • 7 Kvar
100 % SSL-säkrad

Varmt välkommen till Masterclass

”Kroppskännedom upp – och ned” med Olivia Berggren!

::

Detta är klassen för dig som vill bygga ett starkt fundament för att hitta och bibehålla balansen upp- och ned. Vi kommer att utforska handledsmobilitet, linjering från topp till tå, och hur man hittar stödet från insidan och ut. Kroppskännedom är centralt när det kommer till att hitta ”zonen” där vi har känslan för vart vi är i rummet. Du kommer att få tips och tricks för hur man kan kultivera just det. Golvkontakt, axelmobilitet och bålstabilitet är några av nycklarna till att hålla linjen väl däruppe. Det kommer att ge dig fundamentet att arbeta med din egen praktik. Oavsett om du är helt grön, eller vill finslipa det du redan kan, kommer du att få idéer till hur du får med hela kroppen i att stötta dig upp – och ned. För det är precis det, det handlar om – att vara vaken ut i tårna, ned i fingertopparna.

Vi har 8 platser på studion och 10 online

Vi har med oss Olivia via zoom och storbild på studion.

Du behöver maila onlineklass@yogiyogini.se för att anmäla dig senast 30 minuter innan klassen startar för att få en länk till zoom. Du behöver inte ladda ner något till din dator.

22 november 10.00-11.30

Om Olivia
Olivia har yogat i över ett decennium, och har undervisat klasser och workshops nästan lika länge. Med hennes brinnande intresse för kroppen i rörelse önskar hon att dela sin kunskap om anatomi, biomekanik och fysiologi på ett tillgängligt sätt där deltagarens relation till den egna kroppen stärks.

Hennes klasser är utforskande och lekfulla där varje person får plats att utvecklas utifrån sina egna premisser. De senaste åren har handlat om att finna sin egen väg och uttryck, vilket hon önskar varje yogi att göra. I hennes klasser finner du funktionella rörelser, yoga på och utanför mattan, -och en hel del styrka. Kroppen har aldrig känts bättre sedan hon förstått att variation är vår bästa vän. Hon läser till fysioterapeut och utbildar yogalärare samt har klasser, workshops och retreats i Sverige och Europa.
IG: @movewithease
Web: www.movewithease.se
Pris: 200 sek