Känslorna i våra liv, 20 februari

Köp
  • 750,00 kr
  • 5 Kvar

Att uppleva känslor är mänskligt, men trots det tillåter de flesta av oss inte alla känslor att få finnas eller komma till uttryck. Vi har skapat ett samhälle som värderar känslor som positiva eller negativa, vilket i sin tur begränsar oss att endast tillåta vissa känslor och gömma undan andra.

Om vi som barn inte blev mötta med förståelse för våra känslor eller om vår anknytning ”hotades” när vi visade våra känslor - tex att barnet uppfattar det som om mamma eller pappa inte älskar hen längre när hen visade sin ilska - kan resultatet ha blivit att vi stängt av vissa känslor, eller håller emot när dessa egentligen behöver få komma till uttryck.

I den här workshopen får du möjlighet att närmre utforska vilka känslor du gömmer undan, tycker är obehagliga, känner att du inte vill kännas vid, inte känner alls, triggas av hos andra (t.ex. dina barn eller partner).

Alla moment är frivilliga och du bestämmer hur djupt du vill gå.

Det är vanligt att vi upplever att vi blir mer hela när vi tillåter oss att känna alla våra känslor. Avsaknad av en känsla är avsaknad av en del av dig själv. Tänk om du istället kan se på känslor som information; att de kommer till dig för att de har något att berätta?

Detta är en workshop för dig som

· Vill förstå och utforska dina känslor

· Upplever starka känslor

· Är högkänslig

· Vill lära dig mer om känslor

· Triggas känslomässigt av nära relationer, t.ex. dina barn eller partner och vill få verktyg för att bättre förstå och hantera dessa

· Vill utmana dig själv att våga känna mer

Datum: 20 februari

Kostnad: 750 kr

Anmälan är bindande

Så här sa Emelie om workshopen:
"Jag är så nöjd med workshopen kring känslor jag gick på hos dig. Jag kände mig så trygg och omhändertagen från första stund. Framförallt genom din guidning och öppenhet. Kändes som en superhärlig grupp där man snabbt kände sig trygg att dela känslor och tankar.
Jag fick även med mig nya perspektiv kring känslor och ökad reflektion i hur jag själv kan arbeta med mina egna känslor framåt vilket känns spännande att utforska vidare.
Alla borde gå en workshop kring känslor, så viktigt och det finns så mycket att utforska! Så stort tack Josefine, du gör ett fantastiskt jobb!”

OM JOSEFINE
Jag heter Josefine Lopes Helgesson, jag är högkänslig och arbetar som samtalsterapeut, coach och yogalärare. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av det "inre arbetet" och personlig utveckling. Yogan har kommit att betyda mycket i mitt liv sedan studentexamen 2002 vilket bidrog till beslutet att 2016 påbörjade en yogalärarutbildning via Atmajyoti i Stockholm. Samma sommar beslutade jag, att efter nio år lämna mitt dåvarande arbete inom media för att följa den väg jag innerst inne länge vetat att jag skulle välja. Jag har undervisat på yogastudios och events samt på företag sedan dess. Som högkänslig har jag alltid uppskattat djupa samtal så beslutet att utbilda mig till diplomerad samtalsterapeut var väldigt naturligt. Jag arbetar nu som samtalsterapeut och coach för högkänsliga samt yogalärare. Jag erbjuder även vägledande samtal i grupp samt workshopsen "Känslorna i våra liv", "Förstå ditt högkänsliga barn" och i ämnet högkänslighet