Högkänslighet workshop del 1

Köp
  • 850,00 kr
  • 8 Kvar
100 % SSL-säkrad

HÖGKÄNSLIGHET Workshop del 1

Högkänsliga personer, Highly Sensitive Person (HSP), föds med ett känsligare nervsystem och en hjärna som fungerar något annorlunda än hos befolkningen i övrigt. Högkänsliga personer är mer mottagliga och känsliga för alla intryck och bearbetar dem på en djupare nivå.

Personlighetsdraget är jämt fördelat mellan kvinnor och män och finns hos ca 15-20% av befolkningen. Personlighetsdraget finns även i djurriket.

Känner du igen dig i följande?

- Du har fått höra att det är fel på dig som känner så mycket/har så många känslor

- Du "känner av" andra människor och stämningar mer än andra verkar göra

- Du upplever många och starka känslor, både s.k. ”positiva” och ”negativa” känslor, (känslor är egentligen varken positiva eller negativa utan neutrala)

- Du är mycket empatisk och tar ofta hand om alla andra före dig själv

- Du blir lätt överstimulerad/trött av alla intryck

- Du märker av små förändringar som ingen annan tycks märka av

Innehåll

I den grundläggande workshopen berättar Josefine om högkänslighet utifrån vad forskningen säger. Som deltagare får du även möjlighet att utforska din egen högkänslighet genom olika övningar samt ställa frågor och få vägledning i att utforska och förstå egna beteenden och tankemönster.

Josefine kommer även att dela med sig av en del verktyg som du som högkänslig kan använda dig av för att hantera din högkänslighet.

Workshopen börjar och avslutas med meditation.

Om Josefine Lopes Helgesson

Josefine är diplomerad samtalsterapeut med inriktning mot HSP samt intuitiv vägledning.

Att ha fått förståelse för sin egen högkänslighet var en mycket viktig pusselbit för att kunna leva sitt liv fullt ut, istället för att jobba mot känslorna och därmed mot sig själv.

”Istället för att leta efter en ”avstängningsknapp”, som många högkänsliga efterfrågar, tänk om du kan börja ta emot dig själv i din högkänslighet och se det som en gåva/kraft”.

/Josefine

Datum och tid: söndag 24/1 kl 10.00-13.00

Pris: 850 kr

Förkunskaper: Inga