Vi på YogiYogini arbetar med helhetshälsa sedan många år och har många kunder som både kommer till oss på studion. Vi kommer fortsätta hålla studion öppen så länge myndigheterna inte kommer med andra direktiv. Vi håller oss uppdaterade dagligen och är beredda på att göra vad vi kan för att bidra till en hälsosam värld. Visar det sig att vi behöver stänga är vi beredda att göra det om det krävs för att bidra till folkhälsan.
VAD GÖR VI PÅ YOGIYOGINI?
Vi har uppgraderat våra städrutiner.
Vi spritar av alla ytor i badrum, diskbänk, strömbrytare, handtag och dörrar flera gånger per dag. Vi har tagit bort engångshanddukar och in med nya handdukar som tvättas i 90 grader efter användning. Storstädning 2 tillfällen i veckan. Alla dricksglas ställs in i diskmaskinen direkt efter användning. Inga glas i shalan, det är sedan gammalt. Nu ser vi till att det efterlevs.
UNDERVISNING
Lärare som visar minsta förkylningssymptom stannar hemma. Vi kan inte garantera att vi kommer kunna ordna vikarier med kort varsel men hoppas vi på förståelse om klasserna blir inställda. Vi tvättar och spritar händer mellan varje klass. Vi skickar hem elever som visar förkylningssymptom eller har tid kvar på sin karenstid. Vi minskar kroppskontakt och justeringar. Vi har tagit bort vissa props.
Vissa klasser kommer redan nu flytta utomhus, andra ställas in - se schema som vi håller uppdaterat.
VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG SOM KOMMER TILL OSS?
- Du är frisk och har inte utsatt dig för risk gm resor till högriskområde eller någon nära som är smittad. -- - Behöver du nysa gör du det i armvecket.
- Du tvättar händer med tvål och vatten och handsprit innan klassen.
- Torka av din matta med rengöringsmedel både innan och efter klassen.
- Har du egen matta - använd gärna den.
- Vi hänger upp trasor som tvättas efter varje klass, använd dem

Vi hoppas kunna fortsätta hålla öppet och skapa ett rum för värdefulla möten och sammanhang i yogans namn. Hoppas vi kan hitta en form för det tillsammans.
Tack för att ni fortsätter komma förbi oss på Torget.

PS .. vi längtar till yoga på Boobadet - vi smygstartar med familjeyogan på lördag 21 mars 11.00.